Hoe verzenden wij onze dames smartwatch in het goud?

Ben je van plan om de smartwatch dames goud te bestellen? Dan vertellen wij jou graag hoe wij deze smartwatch verzenden, zodat je precies weet hoe de levering verloopt. Hieronder lees je alle informatie voor het leveren en verzenden van deze smartwatch. Deze informatie komt in veel gevallen overeen met de andere smarthorloges uit de smartwatch dames collectie. 

Wij doen niet aan dropshipping 

Het is goed om te weten dat wij alle smartwatches op voorraad hebben. Wij doen dus niet aan dropshipping en kunnen een snelle levertijd van de smartwatches garanderen. Bestel je vandaag? Dan proberen wij de smartwatch de volgende dag te verzenden. Onze inpakkers zorgen er altijd voor dat jouw nieuwe smartwatch in een luxe horlogedoosje wordt verstuurd. Dit is een klein doosje met daarin een kussentje. Ook hebben we speciale verzendzakken waar we leuke stickertjes op plakken. Hieronder zie je een bestelling die we op dit moment aan het inpakken zijn. De smartwatch leveren wij altijd in dit luxe horlogedoosje.

Onze gouden smartwatch in een luxe doosje

Dames smartwatch in het goud

Onze gouden dames smartwatch is erg populair. Vaak krijgen wij vragen over de smartwatches en de levering ervan. Vandaar dat we in dit artikel zo uitgebreid mogelijk uitleggen wat je van de smartwatch kunt verwachten. Ook hebben we speciaal een video gemaakt waarin we uitleggen hoe onze dames smartwatches werken. Voor het voorbeeld hebben we de smartwatch dames goud gekozen. Meer lezen over gouden dames smartwatches? Lees dan ook ons blog: Waarom kiezen voor een gouden dames smartwatch?


Twee bandjes bij de gouden dames smartwatch 

In de derde productafbeelding van onze gouden dames smartwatch zie je naast de smartwatch een extra bandje (zie ook de afbeelding onder deze alinea). Dit betekent dat je dit smarthorloge geleverd krijgt met zowel een RVS als een rubberen bandje. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen voor welk gouden bandje je gaat. Hier komt ook weer het stukje personalisatie om de hoek kijken; jij kiest welk gouden bandje het best past bij jouw stijl en sieraden. Hetzelfde geldt voor de smartwatch dames zilver.

Extra korting voor trouwe klanten 

Bestel je bij damessmartwatch.nl? Dan krijg je altijd een flyer meegeleverd. Bevalt de smartwatch goed? Dan vind je op de flyer een kortingscode, waardoor je ook iemand anders blij kunt maken met een nieuwe smartwatch. Zo zorgen we voor zoveel mogelijk tevreden klanten, die met trots een smartwatch dragen van damessmartwatch.nl. Hieronder zie je alvast een deel van de flyer. De code blijft uiteraard geheim tot je bij ons besteld hebt, omdat deze korting speciaal bedoeld is voor trouwe klanten die ook graag hun vriendinnen/familie een smartwatch cadeau doen :).

Deel van de flyer met onze speciale kortingscode

Nog niet besteld? Bestel dan vandaag nog jouw smartwatch! 

Mis de kans niet om jouw dagelijkse routine te optimaliseren met onze geweldige collectie smartwatches voor dames. Onze smartwatches zijn niet alleen stijlvol en trendy, maar bieden ook tal van handige functies die jouw leven gemakkelijker en efficiënter maken. Daarnaast hebben we leuke, tijdelijke aanbiedingen. Wees er dus snel bij

Of je nu op zoek bent naar een smartwatch om je gezondheid bij te houden, notificaties te ontvangen of om je dagelijkse activiteiten te monitoren, we hebben verschillende smartwatches die een perfect alternatief bieden voor smarthorloges van grote merken zoals Apple, Samsung, Garmin Fossil en Micheal Kors

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw dames smartwatch bij damessmartwatch.nl! Met onze snelle levering ben je verzekerd van een zorgeloze bezorging. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice en een gemakkelijke retourprocedure, zodat je altijd tevreden bent met je aankoop.

Terug naar blog