Wie zijn wij?

Damessmartwatch.nl bestaat nu sinds december 2022 en is daarmee een snel groeiend bedrijf, maar wie zit er eigenlijk achter? Hoe is damessmartwatch.nl ontstaan? Voor de website Rupertgrint.net werden wij al een keer geinterviewd, maar ook op de over ons pagina vertellen we je graag wie wij zijn.

Jesse Commandeur: Het gezicht achter Damessmartwatch.nl 

Jesse Commandeur is de eigenaar van damessmartwatch.nl. Hij is een groot liefhebber van horloges en technologie, en heeft al meerdere succesvolle projecten gehad. Jesse heeft journalistiek gestudeerd aan Windesheim in Zwolle en heeft tijdens zijn studie meerdere affiliate websites gehad. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de online marketing, vond hij het tijd voor een nieuw project: Damessmartwatch.nl werd in december 2022 in het leven geroepen. De focus ligt op het aanbieden van smartwatches met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Jesse Commandeur

Jesse Commandeur (eigenaar van damessmartwatch.nl) besloot zijn eigen webshop te starten in smartwatches. 

Hoe is damessmartwatch.nl tot stand gekomen?

Deze vraag werd ook gesteld tijdens ons interview op Rupertgrint.net. We citeren graag het volgende: “Zelf ben ik een enorme fan van horloges. Vooral bij traditionele vintage horloges heeft altijd mijn passie gelegen. Rolex, AP en Patek zijn merken die ik waardeer en waar ik erg blij van word. Een passie voor horloges deel je graag met andere mensen, maar met wie dan? En wordt iedereen enthousiast van deze merken?”.

“Nee dat denk ik niet”, zegt Jesse Commandeur direct. “Dames kennen deze merken minder en geven vaak minder om vintage horloges. Voor hen is een Apple Watch of een Samsung smartwatch veel interessanter. De traditionele vintage horloges zijn toch heel erg gericht op heren, terwijl vanuit de dames ook de behoefte is om een mooie modeaccessoire om de pols te dragen. Daar kwam het idee van damessmartwatch.nl om de hoek kijken”. 

Jesse voegt er nog aan toe dat dit de manier was om een markt te creëren waar zowel heren als dames in hun behoeften worden voorzien. Jesse Commandeur: “Hoe mooi is het verder ook dat ik van mijn passie een hobby kan maken? Iedere dag schrijven over horloges, zoveel mogelijk kennis delen en dames smartwatches aanbieden met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daar word ik wel gelukkig van”.

Hoe werken de smartwatches? 

Nagenoeg al onze smartwatches werken met de FitPro app. Daarom hebben we twee uitgebreide video’s op YouTube geplaatst. In de eerste video krijg je een uitgebreide uitleg hoe de smartwatch werkt, in de tweede video leggen we uit hoe jij de achtergrond aanpast, helemaal naar eigen wens. 

 

Hoe kunnen jullie de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden? 

Wij bekijken voor de verkoop veel verschillende horloges en kopen een grote hoeveelheid smartwatches in. Wij kijken welke smartwatches het beste functioneren (ook voor langere tijd) en bepalen aan de hand van de functies welke smartwatches we wel/niet op willen nemen in het assortiment. Vervolgens zorgen wij ervoor dat er een uitgebreide video handleiding beschikbaar is, de klantenservice snel en accuraat reageert en dat wij zo transparant mogelijk zijn over onze werkwijze. 

Ook verzenden wij onze smartwatches in een luxe horlogedoosje en zorgen wij voor een snelle levering (altijd 1-2 werkdagen). Vandaag besteld, betekent morgen verzonden. Betekent het dan dat je onze smartwatches nergens goedkoper kunt krijgen? Misschien wel, maar dan heb je vaak geen snelle levering, geen klantenservice die snel reageert op al je vragen en niet een luxe horlogedoosje (met daarbij een leuke verpakking 🙂). Ook ontbreekt er vaak een handleiding, waardoor jij niet weet hoe de smartwatch precies werkt. Vandaar dat wij denken dat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. 

Benieuwd naar de recensies? Bekijk ons ook op Trustpilot

Wij werken samen met Trustpilot om de reviews van onze shop te verzamelen. Omdat we nog in de opstartfase zitten, hebben we nog een beperkt aantal reviews. Lees de de reviews vast door voordat jij een smartwatch koopt en bekijk onze handleiding goed. Zo weten we zeker dat we zoveel mogelijk tevreden klanten hebben en we zoveel mogelijk dames blij maken met een smartwatch van damessmartwatch.nl. Dat is immers waar we het voor doen!