Waarom kiezen voor een gouden dames smartwatch?

Een smartwatch is een handige gadget die verschillende functies heeft, zoals het meten van de hartslag, het tracken van de sportactiviteiten en het ontvangen van notificaties. De smartwatch heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is tegenwoordig niet alleen heel erg handig te gebruiken, maar ook nog eens stijlvol. Een gouden dames smartwatch is een populaire keuze onder vrouwen, en in dit artikel bespreken we waarom dit het geval is.

Mooi, stijlvol en een strak design

Een gouden dames smartwatch is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het goudkleurige ontwerp geeft de smartwatch een elegante uitstraling en maakt het een accessoire dat perfect past bij een chique outfit. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer vrouwen kiezen voor een gouden dames smartwatch als een dagelijks accessoire.

Het is interessant om te vermelden dat niet alleen vrouwen kiezen voor gouden smartwatches. Uit een onderzoek van Counterpoint Research bleek dat goudkleurige smartwatches de op één na populairste kleur waren in 2020, na zilver. Dit toont aan dat goudkleurige smartwatches in het algemeen steeds populairder worden, onder zowel mannen als vrouwen. Ook in onze webshop zien we dat de vraag naar gouden smartwatches nog steeds erg groot is. Deze vraag is onverminderd gebleven. 

Wat straal je uit met een gouden smartwatch?

Een gouden horloge wordt vaak geassocieerd met rijkdom en luxe. Verder is goud zeer veelzijdig en kan het zowel bij casual als formele gelegenheden worden gedragen. Het is tijdloos en raakt nooit uit de mode. Ook past goud bij verschillende kleuren zoals donkergroen, beige en bruin, maar ook bij witte of zwarte kleding. Een gouden smartwatch is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en betrouwbaar; perfect voor de moderne vrouw die mee wilt gaan met de tijd en inzicht wil hebben in haar gezondheid. 

Onze gouden smarthorloge: meerdere functies en voordelen 

Naast het elegante design biedt onze gouden dames smarthorloge ook verschillende functies en voordelen. Een van de meest populaire functies is het monitoren van de hartslag. De smartwatch kan de hartslag van de drager meten en zo kun je zien wanneer deze te laag of te hoog is. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig sporten en hun hartslag willen monitoren. Een ander voordeel van een smartwatch is het tracken van de sportactiviteiten. Met behulp van sensoren kan een smartwatch gegevens zoals afstand, tijd en calorieën bijhouden. Dit is niet alleen handig voor sporters, maar ook voor mensen die hun dagelijkse activiteiten willen bijhouden. Wil je meer weten over onze gouden smartwatch? Lees dan ook het volgende blog: Hoe verzenden wij onze dames smartwatch in het goud?

We hebben ook een rosé gouden smartwatch 

naast de gouden smartwatch bieden we ook een rose gouden aan bij damessmartwatch.nl (zie ook smartwatch dames rosé goud). Ook deze smartwatch is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige, elegante uitstraling die perfect past bij verschillende outfits. De rosé gouden kleur geeft de smartwatch een verfijnde en trendy uitstraling, en het horloge is voorzien van alle geavanceerde functies die je van een moderne smartwatch mag verwachten. Met deze smartwatch kun je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw dagelijkse activiteiten bijhouden, jouw berichten en meldingen in de gaten houden, en tegelijkertijd ook nog eens muziek bedienen. Daarnaast heeft het horloge ook veel andere handige functies, zoals GPS-tracking, een hartslagmeter en verschillende sportmodi.

Waarin verschilt onze gouden smartwatch en onze rosé gouden smartwatch?

Hoewel de functies van onze smartwatches erg op elkaar lijken, zit het grootste verschil hem in het bandje dat geleverd wordt, het design en de grootte van het scherm. Kies je voor de gouden smartwatch? Dan krijg je zowel een plastic als een RVS goud bandje geleverd, waardoor jij kunt kiezen uit twee verschillende horlogebandjes. Kies je voor de rosé gouden smarthorloge? Dan krijg je enkel een plastic bandje. Wil je hierbij een ander extra bandje geleverd krijgen, zoals het gouden RVS bandje van de gouden smartwatch? Dan is dit mogelijk, maar dien je even contact met ons op te nemen. Voor een kleine meerprijs krijg je dan zowel een rosé gouden bandje als een goud bandje. Door te wisselen in de horlogebandjes die je draagt, stem je de smartwatch eenvoudig af op jouw outfit. 

43 mm vs 48 mm scherm 

Zoals we zojuist al aangegeven zit er ook verschil in het schermdiagonaal van beide smartwatches. De gouden smartwatch heeft een doorsnede van 43 mm en de rosé gouden smartwatch heeft een doorsnede van 48 mm. De rosé gouden smartwatch is niet alleen groter, maar heeft ook direct een betere batterijcapaciteit: 300-450 Mah. Bij de gouden smartwatch is dit 180-220Mah. De rosé gouden smartwatch hoeft hierdoor in veel gevallen niet iedere dag aan de lader, terwijl dit bij de gouden smartwatch wel het geval kan zijn. 

Overeenkomsten beide smartwatches

Het valt op dat de resolutie van de beiden smartwatches op 240x280 pixels zit. Ook is het goed om te weten dat beide smartwatches beschikken over een geavanceerde health tracker en dat je met beide smarthorloges jouw sportprestaties kunt meten. Welke smartwatch je kiest, is in dit geval dus erg afhankelijk van jouw stijl en hoe belangrijk jij de batterijduur vindt. Ook worden beide smartwatches extra leuk verpakt door onze creatieve inpakkers. 

Zie hieronder hoe beide smartwatches eruitzien. Goed om te weten is dus dat je het gouden RVS bandje alleen bij de gouden smartwatch geleverd krijgt. Anders moet je even contact opnemen.

smartwatch dames rose goud

Smartwatch dames rosé goud 

Smartwatch dames goud 

Koop jouw smarthorloge snel in onze webshop 

Bij damessmartwatch.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel en hebben we alle aandacht liggen op het aanbieden van kwalitatieve smartwatches, voor een zo laag mogelijke prijs. Bekijk daarom snel onze smartwatch dames collectie en ontdek onze goedkope, maar exclusieve smarthorloges. Hoewel we damessmartwatch.nl heten, zijn het al lang niet meer de dames die ons alleen weten te vinden. Ook de heren kopen hier steeds vaker een stoere smartwatch voor hun vriendin. Zie hieronder ook een screenshot van een review van Tristan, die hier meer over vertelt. Al onze reviews bekijk je via Trustpilot

Review damessmartwatch.nl Trustpilot

Terug naar blog