Micheal Kors smartwatch dames blog

Michael Kors smartwatches voor dames: Wat maakt ze uniek?

Als je op zoek bent naar een modieuze en functionele smartwatch voor dames, zijn de Michael Kors smartwatches voor dames een uitstekende keuze. In dit artikel bespreken we de verschillende modellen die geschikt zijn voor dames en de unieke kenmerken van elk model. Ook geven we een top 3 dames smartwatches voor Micheal Kors. Tenslotte vertellen we meer over onze eigen smartwatch dames collectie, die een uitstekend alternatief vormen voor de dameshorloges van Micheal Kors. 

Concurrentie en marktpositie

De belangrijkste concurrenten van Michael Kors zijn The Donna Karan Company LLC, Levi Strauss & Co., en Abercrombie & Fitch Co. Ondanks deze competitie, heeft Michael Kors een sterke positie in de markt weten te behouden. Michael Kors is onderdeel van Capri Holdings, dat in 2018 werd gevormd na de overname van het modehuis Gianni Versace voor ongeveer 2 miljard euro. 

Beroemdheden die samenwerken met Michael Kors

Michael Kors heeft een indrukwekkende reeks beroemdheden en influencers aan zich weten te binden. Taylor Swift, Blake Lively, Bella Hadid en Natalie Portman zijn enkele sterren die regelmatig gezien worden in Michael Kors creaties. Het merk zette vooral een bijzonder stukje geschiedenis neer toen het Michelle Obama kleedde bij de inaugurele rede. 

De topmodellen: Michael Kors Bradshaw Gen 6 en Lexington 2

Hieronder lees je meer over twee topmodellen als het gaat om Michael Kors dames smartwatches. Dit zijn onze favorieten:

Michael Kors Bradshaw Gen 6

De Michael Kors Bradshaw Gen 6 is het beste Michael Kors smartwatch-model dat momenteel te koop is (als het aan de damessmartwatch.nl redactie ligt). Het is gebaseerd op het nieuwere Gen 6-platform van Fossil, dat betere hardware bevat en een upgrade naar Wear OS 3 biedt. Deze smartwatch is ontworpen met een luxe uitstraling en bevat functies zoals hartslagmeting, bloedzuurstofmeting, GPS, contactloze betalingen en smartphone-meldingen.

Michael Kors Bradshaw Gen 6

Michael Kors Lexington 2

De Michael Kors Lexington 2 blijft het beste Gen 5 Michael Kors smartwatch-model. Dit horloge heeft een elegant ontwerp en bevat eveneens functies zoals hartslagmeting, GPS en contactloze betalingen. Hoewel het niet de nieuwste generatie is, blijft het een uitstekende keuze voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele smartwatch. Houd er wel rekening mee dat dit model al (bijna) niet meer te verkrijgen is. De kans is groot dat je deze dan tweedehands moet aanschaffen of via een outlet. Onze voorkeur gaat daarom uit naar de Michael Kors Bradshaw Gen 6. 

Michael Kors Lexington 2

Compatibiliteit met iPhones en Android-telefoons

Michael Kors smartwatches zijn compatibel met zowel iPhones als Android telefoons. iPhone gebruikers die de Michael Kors Access Runway smartwatch dragen, kunnen echter niet reageren op sms-berichten en e-mails, of telefoongesprekken opnemen. Android-gebruikers kunnen daarentegen wel rechtstreeks vanaf het horloge telefoontjes aannemen.

Touchscreen en gesprekken voeren

Alle Michael Kors smartwatches beschikken over een touchscreen. Je kunt gesprekken voeren via de smartwatch als je een Android-telefoon hebt. Bovendien kunnen zowel Android- als iPhone-gebruikers met de Google Assistant praten, geluidsmeldingen horen en muziek afspelen van apps die compatibel zijn.

Lees ook: Heb je voor een smartwatch altijd een telefoon nodig?

GPS-functionaliteit en authenticiteit

Een veelgestelde vraag over Michael Kors smartwatches is of ze GPS-functionaliteit hebben. Gelukkig kunnen we bevestigen dat de meeste modellen GPS bevatten, wat handig is voor navigatie en het bijhouden van fitnessactiviteiten. Om de authenticiteit van jouw smartwatch te controleren, kun je het serienummer op de achterkant van de horlogekast (zoals MK-5693) vergelijken met een Michael Kors-model. Als de opbouw van het nummer niet overeenkomt met een bestaand model, is het waarschijnlijk een replica.

Batterijduur en gebruiksvriendelijkheid

De batterij van een Michael Kors smartwatch gaat over het algemeen tot 24 uur mee, afhankelijk van het gebruik. Dit maakt het gemakkelijk om het horloge de hele dag te dragen zonder zorgen te hoeven maken over het opladen. Verder kun je met de Google's Find My Device-app jouw Android apparaat eenvoudig terugvinden als je het ooit kwijtraakt. Ook handig dus voor de sloddervossen onder ons ;). 

Muziek en meldingen 

Een van de beste aspecten van Michael Kors smartwatches is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren. Dankzij de WearOS-integratie kunnen gebruikers nu zonder telefoon YouTube Music streamen. Om meldingen op jouw smartwatch in te stellen, open je de instellingen op jouw Android-telefoon en navigeer je naar 'Apps en meldingen' en vervolgens 'App-meldingen'. Hier kun je de meldingen voor elke app in- of uitschakelen. De smartwatches van Michael Kors houden ook jouw activiteit (stappen, calorieën en afstand) en slaap (wakker, licht en rustgevend) bij, waardoor je op de hoogte blijft van jouw algehele gezondheid en welzijn.

Wat zijn de beste dames smartwatches van Micheal Kors? 

Voor dit blogartikel hebben wij een top 3 smartwatches van Micheal Kors samengesteld. Zie hieronder de 3 beste smartwatches voor dames, als het aan ons ligt. Onze algemene top 3 dames smartwatches bekijken? Klik dan even op het linkje. 

1. Michael Kors Bradshaw Gen 6

De Michael Kors Bradshaw Gen 6 is een gouden Micheal Kors smartwatch. Het is een prachtig en elegant horloge dat perfect past bij de moderne vrouw. Met zijn verfijnde roestvrijstalen behuizing en hoogwaardige afwerking is dit horloge een statement op zich. De Bradshaw Gen 6 is uitgerust met geavanceerde functies zoals hartslagmeting, GPS, NFC voor contactloos betalen en Google Assistant. Bovendien is het horloge waterdicht en geschikt voor zwemmen, waardoor het zowel stijlvol als functioneel is

2. Michael Kors Lexington 2

De Lexington 2 smartwatch van Michael Kors is een perfecte combinatie van klassieke elegantie en moderne technologie. Het horloge is voorzien van een stijlvolle roestvrijstalen band en een opvallende wijzerplaat die de aandacht trekt. Net als de Bradshaw Gen 6 beschikt de Lexington 2 over functies zoals GPS, hartslagmeting, NFC en Google Assistant. 

3. Michael Kors Access Runway

De Access Runway smartwatch van Michael Kors is een elegant en minimalistisch horloge dat ideaal is voor vrouwen die houden van een strak en modern design. Deze smartwatch beschikt over een slanke behuizing en een soepele siliconen of roestvrijstalen band. Met functies zoals GPS, hartslagmeting, contactloos betalen en Google Assistant is de Access Runway een veelzijdig en stijlvol accessoire voor dagelijks gebruik. Omdat dit een smartwatch is uit de Gen 4 serie is deze smartwatch nieuw nergens meer verkrijgbaar. Je kan wel op zoek naar een tweedehands exemplaar. 

Michael Kors Access Runway

De melding van Coolblue: "never available again" 

Op zoek naar fitnessfuncties? Kies de Michael Kors MKGO

De MKGO smartwatch is een sportieve optie in het assortiment van Michael Kors en is perfect voor dames die op zoek zijn naar een horloge dat zowel modieus als geschikt is voor fitnessactiviteiten. Met een lichtgewicht ontwerp en een comfortabele siliconen band is de MKGO ideaal voor dagelijks gebruik en sportieve activiteiten. Deze smartwatch beschikt over functies zoals GPS, hartslagmeting en Google Fit-integratie. Dit maakt dit smarthorloge een uitstekende keuze is voor vrouwen die hun gezondheid en fitness bij willen houden.

De Michael Kors MKGO is een uitstekende smartwatch met ontzettend veel functies. Hoewel het misschien niet dezelfde premium bouwkwaliteit heeft als de Michael Kors Bradshaw 2, Lexington 2 of Runway, is het beter uitgerust om gebruik te maken van de vele fitnessfuncties. Michael Kors begrijpt wat vrouwen willen: zich zelfverzekerd, comfortabel en in controle voelen. Dit komt tot uiting in het unieke ontwerp en de functionaliteit van de Michael Kors MKGO.

Michael Kors MKGO

Op zoek naar een goedkoop alternatief? Kies voor damessmartwatch.nl 

Ontdek de stijlvolle en betaalbare dames smartwatches op damessmartwatch.nl, het perfecte alternatief voor duurdere merken, zoals de Garmin, Samsung en Michael Kors smartwatches. Mis de kans niet om een trendy en functioneel horloge te bemachtigen, zonder dat je direct een hoop geld kwijt bent. Bekijk daarom ook zeker onze shop, waar je de beste dames smartwatches vind. Zijn het de meest geavanceerde smartwatches? Dat niet, maar het is wel een betaalbaar en kwalitatief alternatief voor duurdere smartwatches. Meer weten? Zie dan ook onze video en ontdek hoe onze smartwatches werken.

Terug naar blog