Hoe pas je de achtergrond aan van jouw smartwatch?

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe je de achtergrond van de smartwatch aanpast. Begrijpelijk, want de standaard achtergrond van de smartwatches zijn heel basic en stellen niet zoveel voor. Het liefst wil jij zelf bepalen welke achtergrond jouw smartwatch heeft. In dit artikel geven we jou een handleiding, zodat je precies weet hoe je de watch face (achtergrond) aanpast. 

Zorg ervoor dat jouw smartwatch gekoppeld is 

Als eerst is het belangrijk dat jouw smartwatch gekoppeld is met de FitPro app. Hoe je dit doet, lees je in onze handleiding. Voor de mensen die het liever uitgelegd hebben in video-vorm, hebben we ook een video gemaakt (zie de video onder deze alinea). Hierin leggen we stap voor stap uit hoe je de FitPro app installeert, hoe je vervolgens Bluetooth inschakelt op jouw mobiele telefoon en hoe je de smartwatch koppelt met de FitPro app. Ook vertellen we meer over de functies binnen de app en laten we zien wat je allemaal kan met de smartwatch. 

De achtergrond aanpassen 

Als het goed is ben jij een stap verder en weet je hoe de smartwatch werkt. Ook heb je de smartwatch gekoppeld met de FitPro app op jouw mobiele telefoon. Wil je nu de achtergrond aanpassen? Dan kun je in de app naar instellingen gaan. Je ziet dan ontzettend veel watch faces (achtergronden) waar jij uit kunt kiezen. In totaal zijn dit er meer dan 50, en zijn er watch faces die meer geschikt zijn voor kinderen, als watch faces die meer gericht zijn op volwassenen. 

Lees ook: Hoe verzenden wij onze dames smartwatch in het goud?

Een eigen afbeelding als achtergrond

Het instellen van een eigen afbeelding als achtergrond is het probleem waar de meeste dames tegenaan lopen. Begrijpelijk, want het is een beetje raar weggestopt in deze app (moeten we zelf eerlijk toegeven). Je klikt eerst op een van de achtergronden in de app, waarna je vervolgens toegang krijgt tot jouw galerij. Je kunt kiezen uit een selectie van foto’s uit jouw galerij. Ook kun je ervoor kiezen om te bladeren door jouw hele galerij, om op zoek te gaan naar een foto van jouw dierbare, of een andere prachtplaat die jij geschoten hebt. Heb je een mooie achtergrond gevonden? Dan klik je op “synchroniseer”. Je krijgt dan zowel een melding op jouw smartwatch, als in de app. Het duurt vaak een aantal minuten voordat jij de nieuwe achtergrond ziet op jouw smartwatch. 

Nog geen smartwatch? Bestel er vandaag een bij damessmartwatch.nl 

Heb jij nog geen smartwatch en heb jij op dit moment nog niet zo heel veel aan de uitleg? Dan raden we het zeker aan om onze gouden dames smartwatch, zilveren dames smartwatch en zwarte dames smartwatch te bekijken. Dit zijn onze bestsellers en zijn ontzettend populair onder vrouwen. Bij damessmartwatch.nl kies je voor een stijlvolle smartwatch, met een ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook helpen we je graag op weg door middel van onze blogs en video’s. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op, of stuur direct een mail naar info@damessmartwatch.nl.

Terug naar blog