Goedkope smartwatch voor dames blog

Goedkope dames smartwatch? Bekijk onze favoriete modellen

Smartwatches zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een verlengstuk van je smartphone. Ze zijn jouw persoonlijke assistent, je fitnesscoach en vaak kan een smartwatch jou zelfs helpen met het op peil houden van jouw gezondheid.

Maar wat als je niet de hoofdprijs wilt betalen voor al deze functionaliteiten? Geen zorgen, er zijn ook betaalbare opties die prima voldoen aan de meeste behoeften. Hieronder lichten we een aantal populaire, budgetvriendelijke smartwatches voor dames uit. Ook vertellen we meer over onze eigen smartwatches voor onder de 100 euro

Wat kun je verwachten van een budget smartwatch?

Een goedkopere smartwatch biedt weliswaar niet alle high-end functies, maar komt in veel gevallen verrassend dichtbij. Veel budgetmodellen bieden notificaties van je smartphone, hebben een activiteitstracker, muziekbediening en nog veel meer. Sommige zijn zelfs oudere versies van duurdere modellen, maar nog steeds relevant (en nu ook betaalbaar). 

Voordelen van een smartwatch voor dames

Vrouwen houden vaak meerdere ballen tegelijk op: werk, gezin, fitness en hun sociale leven. Een smartwatch kan een fantastische assistent zijn die deze hectische levensstijl ondersteunt. Stel je voor dat je op je pols niet alleen de tijd kunt zien, maar ook meldingen ontvangt over nieuwe e-mails, berichten en zelfs herinneringen voor je volgende vergadering of yogales. Daarnaast zijn er specifieke gezondheids- en fitnessfuncties die erg nuttig kunnen zijn. Denk aan menstruatie-tracking, stressmanagement en zelfs ademhalingsoefeningen, allemaal begeleidt door jouw smartwatch. 

Is een goedkope smartwatch nauwkeurig in het meten van de hartslag?

Hoewel de meest accurate manier om je hartslag te meten via een echocardiogram is, geven fitnesshorloges een vrij nauwkeurig beeld, volgens diverse experts. De nauwkeurigheid kan wel variëren afhankelijk van de activiteit die je doet.

Populaire modellen onder de €100

Fitbit Versa Lite

De Fitbit Versa Lite is een uitstekende keuze voor dames die geïnteresseerd zijn in fitness-tracking. Het apparaat heeft een elegant ontwerp en een scala aan gezondheidsfuncties. Houd er wel rekening mee dat de Fitbit Versa Lite niet overal nieuw meer te koop is. Je kunt echter ook kiezen voor een zo goed als nieuw model op Marktplaats. Op die manier vind je toch een voordelige dames smartwatch die voldoet aan jouw eisen. Ook de Fitbit Inspire 2 en de Fitbit Inspire 3 bieden wij aan voor nog geen 100 euro. 

 

Fitbit Versa Lite

Fitbit Versa Lite

Amazfit Bip U Pro

Deze smartwatch biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met functies zoals ingebouwde GPS, diverse sportmodi en een batterijduur van maar liefst 9 dagen. We bieden deze smartwatch ook aan op damessmartwatch.nl. Klik op het linkje om de Amazfit collectie voor dames te ontdekken. 

Amazfit Bip U Pro roze

Amazfit Bip U Pro

Ook onze eigen modellen kosten nog geen €100

Bij Damessmartwatch.nl begrijpen we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand moeten gaan, vooral als het gaat om een accessoire dat je elke dag draagt. Daarom zijn we trots op onze eigen lijn van smartwatches speciaal voor vrouwen, en het beste is: ze kosten allemaal minder dan €100! Ja, je leest het goed. Voor minder dan €100 krijg je een smartwatch met een elegant ontwerp, een scala aan gezondheids- en fitness-trackingmogelijkheden, en zelfs meldingen van je favoriete apps. Onze smartwatches zijn het bewijs dat je niet hoeft in te leveren op functionaliteit als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie. Hieronder hebben we onze eigen smartwatches voor dames voor je op een rijtje gezet. Mochten er later nieuwe modellen in ons assortiment worden opgenomen, dan breiden we dit lijstje uit. 

Smartwatch dames goud

Smartwatch dames goud (79,95 euro)

Smartwatch dames zilver

Smartwatch dames zilver (79,95 euro)

Smartwatch dames zwart

Smartwatch dames zwart (79,95 euro)

Smartwatch dames rose goud

Smartwatch dames rose goud (74,95 euro)

Maat van de horlogekast

De maat van de horlogekast is vooral belangrijk voor het comfort en de esthetiek. Voor dames liggen de populaire maten meestal tussen 26mm en 36mm. Lees ook ons blog over smartwatches en polsmaten, om erachter te komen welke smartwatch grootte het beste bij jou past. 

Is een smartwatch de investering waard?

Als je nog steeds twijfelt of een smartwatch de investering waard is, bedenk dan wat je er allemaal mee kunt doen zonder elke keer je telefoon te hoeven pakken. Van het controleren van je berichten tot het tracken van je dagelijkse activiteiten en zelfs je gezondheid; de voordelen zijn legio. Vooral voor vrouwen die altijd onderweg zijn, kan een smartwatch een ongelooflijk handig hulpmiddel zijn dat het leven een beetje makkelijker maakt.

Belangrijke Overweging

Testgegevens tonen aan dat tot 80% van de informatie, zoals het aantal verbrande calorieën en hartslag, onnauwkeurig kan zijn bij een smartwatch. Houd hier rekening mee bij het kiezen van een budgetmodel. Het is geen vervanger van medische apparatuur en je gebruikt het enkel om globaal een beeld te krijgen van jouw gezondheid. Wil jij een zo accuraat mogelijke smartwatch als het gaat om jouw gezondheid? Dan raden we een Garmin aan. Dit merk is hierin het meest geavanceerd en biedt modellen aan speciaal voor dames. 

Koop jouw dames smartwatch voordelig bij damessmartwatch.nl 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, stijlvolle en betaalbare smartwatch, dan ben je bij Damessmartwatch.nl aan het juiste adres. We bieden een breed assortiment aan modellen, inclusief onze eigen betaalbare lijn, die minder dan €100 kosten. Bij ons staat de klant centraal; we zorgen voor een vlotte bestel- en leveringsproces en bieden uitstekende klantenservice voor al je vragen of problemen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Meer weten over goedkope dames smartwatches? Dan hebben we ook nog een blog klaarstaan voor je over de beste dames smartwatches onder de 150 euro

Terug naar blog