Verzendbeleid

Verzendbeleid voor Damessmartwatch.nl


1. Algemeen

Dit verzendbeleid is van toepassing op alle aankopen gedaan via de website damessmartwatch.nl. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals beschreven in dit verzendbeleid.

2. Gratis Verzending

Alle bestellingen geplaatst via damessmartwatch.nl worden gratis verzonden naar adressen binnen Nederland. Er zijn geen minimumaankoopvereisten of andere voorwaarden verbonden aan deze gratis verzending.

3. Levertijd

Hoewel we ernaar streven om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, kan de levertijd variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de bestemming. Over het algemeen kunt u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling verwachten.

4. Retourneren

  • Retourtermijn: U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

  • Kosten: De kosten voor retourzending van uw thuisadres naar de webwinkel worden gedragen door damessmartwatch.nl.

  • Voorwaarde: Producten die worden geretourneerd, moeten in originele staat zijn en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking worden verzonden.

  • Terugbetaling: Na ontvangst van de retourzending, zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort worden op uw rekening, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

5. Beschadigde of Verkeerde Producten

Als u een beschadigd of verkeerd product ontvangt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@damessmartwatch.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, inclusief het verzorgen van de retourzending indien nodig.

6. Wettelijke bepalingen

Dit verzendbeleid is in overeenstemming met de Nederlandse Consumentenwet. Mocht er enige discrepantie zijn tussen dit beleid en de Nederlandse wetgeving, dan zal de wetgeving altijd voorrang hebben.

7. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons verzendbeleid, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@damessmartwatch.nl