Smartwatch dames in de kleur goud

Op deze pagina vind je alle informatie over onze goeden dames smartwatch

Waarom een gouden smartwatch? 

Goud is goed te matchen met kledingstukken en sieraden. Ook is de gouden smartwatch minder neutraal dan onze zwarte dames smartwatch en witte dames smartwatch. Hoewel goud meer opvalt, is het nog steeds goed te matchen met veel items. Hou je van gouden sieraden? Dan is de gouden smartwatch goed te combineren met bijvoorbeeld gouden armbandjes.

Hieronder zie je alvast hoe onze smartwatch dames in het goud werkt. In de video zie je het installatieproces en geven we een uitgebreide handleiding. Je kunt deze video ook alvast bekijken voor je de smartwatch koopt. Zo weet je zeker wat je kunt verwachten van de smartwatch. Stap voor stap leggen we uit wat je moet doen, om de smartwatch succesvol te installeren en te koppelen met jouw mobiel. Wil je liever deze stappen lezen? Bekijk dan ook onze eigen handleiding, of check onze uitgebreide video.

Wil je liever een ronde gouden dames smartwatch? Klik dan ook het linkje op onze ronde variant te checken, die werkt met de Fitcloud Pro app. Ook hier krijg je een handleiding bij. 

 

Wat kun je van onze gouden dames smartwatch verwachten? 

Bij damessmartwatch.nl hebben we kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Dit is terug te zien bij onze gouden smartwatch en onze zilveren smartwatch voor dames, die beiden van zeer goede kwaliteit zijn. Hieronder lees je meer over wat je van onze gouden smartwatch voor dames mag verwachten. 

Indrukwekkende Specificaties

De Smartwatch Dames Goud beschikt over een helder 43mm TFT-scherm met een resolutie van 240x280 pixels, waardoor alles wat er op het scherm verschijnt duidelijk en scherp is. Het touch screen is responsive en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om door de verschillende functies te navigeren.

De batterij van de Smartwatch Dames Goud heeft een capaciteit van 180mAh, waardoor hij lang meegaat zonder opgeladen te hoeven worden. En als het tijd is om op te laden, is de magnetische oplaadportal snel en handig te gebruiken, waardoor hij niet aan het snoer hoeft. 

Dankzij de Bluetooth BLE 5.0-connectiviteit kan de Smartwatch Dames Goud verbinding maken met zowel Android- als IOS-apparaten met versies van respectievelijk 5.0 en 9.0 of hoger.

Onwijs veel functies 

De smartwatch dames in de kleur Goud is niet alleen mooi om naar te kijken, maar heeft ook een indrukwekkende lijst van functies die je helpen bij het bijhouden van je dagelijkse activiteiten en het verbeteren van je gezondheid. Hier zijn de meest populaire functies van deze smarthorloge:

 • Aangepaste achtergrond: personaliseer je smartwatch door je eigen achtergrond te kiezen die past bij je stijl.
 • Bluetooth bellen: beantwoord inkomende oproepen en bel rechtstreeks vanaf je smartwatch.
 • Muziekcontrole: beheer je muziek rechtstreeks vanaf je pols zonder je telefoon tevoorschijn te halen.
 • Pushmeldingen: blijf op de hoogte van belangrijke meldingen van al je sociale media-accounts, zoals WhatsApp, Instagram, Facebook en Snapchat.
 • Inkomende oproepen: mis nooit meer een belangrijk telefoontje, doordat jij een melding op jouw gouden smartwatch krijgt als je gebeld wordt. 
 • SMS-herinnering: ontvang herinneringen voor nieuwe sms-berichten.
 • Inspanningen meten: houd bij hoeveel stappen je zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel afstand je aflegt.
 • Wekker herinnering: stel meerdere wekkers in om je te helpen herinneren aan belangrijke afspraken of taken, of natuurlijk gewoon om wakker te worden.
 • Activiteit herinnering: krijg een herinnering om op te staan ​​en te bewegen als je te lang hebt stil gezet. Zo helpt de smartwatch jou ook nog eens aan een gezonde levensstijl.
 • Zoekfunctie: verlies nooit meer je telefoon door hem snel te kunnen vinden met behulp van je smartwatch. Hierbij ondersteunt de zoekfunctie. 
 • Muziek afspelen: luister naar je favoriete muziek terwijl je onderweg bent.
 • Stopwatch: meet nauwkeurig de tijd die je kwijt bent tijdens jouw workouts in de gym, of tijdens het beoefenen van een andere sport. 

Meer weten over deze smartwatch? Bekijk dan ook onze video hieronder. 

 

Koop jouw gouden dames smartwatch vandaag nog

Ben je op zoek naar een gouden dames smartwatch, speciaal gericht op de wensen en behoeften van de vrouw? Shop dan onze goedkope, maar exclusieve dames smarthorloge vandaag nog. Shop jij vandaag? Dan verzenden wij jouw pakketje morgen al. Hierdoor heb jij jouw nieuwe horloge vliegensvlug in huis en kun jij snel gebruikmaken van jouw nieuwe eyecatcher. Toch nog even de smartwatch goed bekijken voordat je hem koopt? Scroll dan naar boven en bekijk onze productafbeeldingen. Meer lezen over de verschillen tussen onze gouden en rosé gouden smartwatch? Bekijk dan ook ons blog: Waarom kiezen voor een gouden dames smartwatch? Wil je meer weten over de verzending van de smartwatch dames goud? Lees dan ons blog: Hoe verzenden wij onze dames smartwatch in het goud?

Heb je de gouden smartwatch al besteld? Lees dan alvast onze volgende handleiding, zodat jij direct de smartwatch goed installeert: Hoe werken onze smartwatches? (Uitleg + handleiding). Een uitgebreide handleiding krijg jij ook meegestuurd met jouw smarthorloge.