Gouden Michael Kors smartwatches voor dames? Lees er alles over!

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele smartwatch, dan zijn de gouden Michael Kors smartwatches zeker het overwegen waard. Deze modellen bieden niet alleen prachtige ontwerpen, maar ook tal van handige functies. In dit artikel bespreken we onze favoriete gouden Michael Kors smartwatches, hun kenmerken en de prijsklasse waar je aan moet denken. Ook vertellen we meer over ons eigen product: de smartwatch dames goud. Daarover zo meer!

Waarom kiezen voor een gouden dames smartwatch van Michael Kors? 

Er zijn verschillende redenen waarom veel dames kiezen voor een gouden smartwatch van Micheal Kors. Hieronder lees je een aantal redenen, die wij vaak voorbij horen komen. 

Luxe uitstraling

Hoewel Michael Kors horloges niet als "luxe horloges" worden beschouwd, volgens de normen van de horlogegeindustrie, zijn ze wel een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een modieus en stijlvol accessoire. Met een gouden smartwatch van Michael Kors maak je een statement en laat je zien dat je gevoel voor stijl hebt. Wie wilt dat nou niet?

Handige gadget

Een gouden Michael Kors smartwatch is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een handige gadget. Je kunt er tekstberichten op ontvangen en beantwoorden, je muziek bedienen, herinneringen instellen, en zelfs gesprekken voeren. Bovendien zijn de horloges compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten.

Mix en match met verschillende bandjes

De gouden Michael Kors smartwatch is perfect aan te passen aan jouw persoonlijke stijl. Kies uit verschillende verwisselbare bandjes in verschillende materialen en kleuren. Of je nu een chique leren bandje wilt of een sportief siliconen exemplaar, je vindt altijd de perfecte match voor elke gelegenheid. Hierdoor kun je een gouden smartwatch van Michael Kors altijd stylen met jouw outfit en kun je zelfs kiezen voor een ander kleur bandje dan goud. 

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Michael Kors staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en vakmanschap, en dat geldt ook voor hun smartwatches. De gouden smartwatch is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Bovendien zijn ze waterbestendig, zodat je zonder zorgen kunt sporten of in de regen kunt lopen. Met een gouden Michael Kors smartwatch ben je verzekerd van een betrouwbaar en duurzaam product dat jaren meegaat.

Echt goud, of toch verguld?

Michael Kors-horlogeontwerpers gebruiken echt goud in hun horloges. Wat je echter ziet, is een goudlaag in plaats van massief goud. Deze goudlaag is puur voor esthetische doeleinden. Je zult geen massief gouden onderdelen in het uurwerk van een Michael Kors-horloge vinden. Het goudgehalte varieert meestal tussen 18K en 14K. Dit verschilt per model. 

Gouden Michael Kors smartwatches: modellen en functies

Binnen ons bedrijf bekijken wij vaak de (gouden) Micheal Kors smartwatches, om er inspiratie uit te halen voor onze eigen smartwatches. Voor dames zijn er - als het aan ons ligt - twee modellen echt uitspringen. Deze lichten we graag even toe: 

Michael Kors Bradshaw Gen 6

De Michael Kors Bradshaw Gen 6 is momenteel de beste Michael Kors smartwatch die er is. Dit model is gebaseerd op het nieuwere Gen 6-platform van Fossil, met betere hardware en een upgrade naar de laatste Wear Os software. Enkele kenmerken van de Bradshaw Gen 6 zijn:

  • Ingebouwde Alexa-spraakassistent
  • Speaker en microfoon
  • Hartslagmeter en bloedzuurstofmeter
  • GPS en contactloze betalingen
  • Smartphone meldingen

 Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display

Access Gen 5E Darci

De Access Gen 5E Darci is een elegant en stijlvol smartwatchmodel van Michael Kors, speciaal ontworpen voor dames. Hoewel het misschien niet zo geavanceerd is als sommige duurdere smartwatches van Micheal Kors (deze is rond de 200 euro), biedt het nog steeds een scala aan indrukwekkende functies, zoals:

  • Google Assistant
  • Speaker en microfoon
  • Hartslagmeter
  • GPS en contactloze betalingen
  • Smartphone meldingen
  • Verfijnd ontwerp met sprankelende kristallen rondom de wijzerplaat

De Access Gen 5E Darci combineert technologie en mode in een luxe smartwatch, ideaal voor vrouwen die zowel stijl als functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 

Michael Kors  Darci Gen 5E

Lees ook ons blog over onze top 3 beste smartwatches voor dames

Verfijnd ontwerp met gepersonaliseerde details

Meerdere gouden dames smartwatches van Michael Kors zijn geïnspireerd op witte bloemen, met name de romige gardenia, de favoriete bloem van mode-icoon Kim Kardashian. Deze bloem roept vele herinneringen op bij veel mensen en dient als een tijdloos element in de ontwerpen van de horloges. Dankzij de Michael Kors Access-app kun je bovendien een persoonlijk tintje geven door een eigen foto te uploaden naar jouw smartwatch.  

Aan welke prijs moet je denken?

De prijs van gouden Michael Kors smartwatches varieert afhankelijk van het model en de winkel waar je ze koopt. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €200 en €400. Het is altijd een goed idee om de prijzen bij verschillende winkels en online shops te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Het beste alternatief voor een gouden Micheal Kors smartwatch

Op zoek naar gouden Michael Kors dames smartwatch, maar nog een beetje in de oriënterende fase? Check dan zeker ook onze smartwatch dames goud. Supermooi en bomvol handige functies om je dagelijkse activiteiten en gezondheid te meten en te boosten. Dit zijn een paar van de coolste features:

  • Maak je horloge helemaal eigen met je eigen achtergrond.
  • Bel en neem op met Bluetooth, gewoon vanaf je pols.
  • Swipe door je muziek zonder je telefoon te pakken.
  • Blijf up-to-date met notificaties van al je favoriete social media, zoals WhatsApp
  • Nooit meer een belangrijk telefoontje missen.
  • SMS-alerts, zodat je altijd op de hoogte bent.
  • Meten is weten: stappen, calorieën en afstand.
  • Wakker worden met je smartwatch wekker.
  • Een seintje als het tijd is om te bewegen.
  • Zoek je telefoon in no-time met de handige zoekfunctie.
  • Luister onderweg naar je lievelingsmuziek.
  • Houd je workouts bij met de smarthorloge

Hieronder zie je een afbeelding van onze smartwatch dames goud, die we leveren met zowel een RVS als een siliconen bandje. Zeker de moeite waard om te bekijken als je op zoek bent naar een goedkope, kwalitatieve smartwatch, die veelal dezelfde functies heeft als de gouden smartwatches van Michael Kors.

 

Bestel jouw smartwatches vandaag nog

Bij damessmartwatch.nl bieden we exclusieve smartwatches aan, speciaal voor dames. En dat voor een hele voordelige prijs. We helpen mensen graag mensen met het vinden van een smarthorloge die voldoet aan hun behoeften. Ook zijn wij ervan overtuigd dat een goede smartwatch helemaal niet duur hoeft te zijn. Bestel jouw smartwatch daarom vandaag nog in onze shop en ontdek onze goedkope alternatieven voor grote merken, zoals Micheal Kors.

Terug naar blog