Dames smartwatch wit

Steeds meer dames willen een smartwatch. De vraag stijgt ontzettend hard en dat zien wij ook terug bij damessmartwatch.nl. Wij begonnen ons concept enkel met een zwarte dames smartwatch, maar merkte dat de vraag zo groot is dat we ook besloten een witte dames smartwatch aan te bieden. Sinds de introductie van dit product, is dit onze bestseller. Ben jij de volgende die een nieuwe dames smartwatch bestelt in onze shop?

Wat is een smartwatch? 

Een smartwatch is een type horloge waar je veel meer mee kunt dan met een normaal horloge. Met een normaal horloge kun je alleen zien hoe laat het is, terwijl je met een smartwatch diverse toepassingen kunt uitvoeren. Dit komt doordat je een smartwatch verbind met je mobiele telefoon. Dit doe je door middel van Bluetooth. Hierdoor kunnen kleine toepassingen ook uitgevoerd worden op jouw smartwatch. Ook blijf je met een smartwatch beter up-to-date van belangrijke meldingen, omdat meldingen direct oplichten op jouw horloge. Hierdoor mis je nooit belangrijke WhatsApp berichten, SMS’jes en telefoongesprekken. 

Waarom een witte dames smartwatch? 

Je herkent het waarschijnlijk zelf wel: je wilt dat jouw mode-accessoires matchen met jouw outfit. Oorbellen, ringen en tasjes; ze moeten allemaal aansluiten op jouw outfit. Dat is ook zo met een horloge. Toen wij de zwarte smartwatch introduceerden, merkten wij dat veel dames in de zomer liever een witte smartwatch dragen. Een witte smartwatch staat goed bij een frisse, zomerse, maar ook moderne look. 

Wat kun je met onze dames smartwatch? 

Voor de prijs zou je het eigenlijk niet verwachten, maar eigenlijk kunnen onze smartwatches alles wat de smarthorloges van andere grote merken ook kunnen. Koop je een witte dames smartwatch? Dan krijg je een smartwatch die je eenvoudig verbindt met jouw mobiele telefoon. Met onze witte dames smartwatches krijg je inzicht in jouw sportprestaties en meet je eenvoudig jouw hartslag. Hiermee zijn ze zeer geschikt als sporthorloge. 

Oproepen en Whatsapp berichten 

Ook kun je oproepen en WhatsApp berichten ontvangen met onze smartwatch. Via het touchscreen kun je navigeren naar dingen die jij interessant vindt. Ook meet je gemakkelijk jouw fitness inspanningen. Tot slot heeft de witte dames smartwatch een GPS-functie en zijn onze smartwatches waterbestendig. 

Kenmerken en functies witte dames smartwatch

Ben je op zoek naar een nieuwe dames smartwatch, dan wil je natuurlijk zeker weten dat jouw smartwatch alle belangrijke functies heeft. Hieronder volgen de belangrijkste functies van de witte dames smartwatch. Zo maak je eenvoudig de afweging of je een goedkope smartwatch van damessmartwatch.nl wilt, of toch liever een van de grotere merken, zoals Garmin, Samsung of Apple. De functies komen veelal overeen. 

  • De schermgrootte is 1,75 inch
  • De smartwatch ondersteunt Android 5.0 en iOS 9.0 en hoger. Alle moderne mobiele telefoons verbind je dus eenvoudig met de smartwatch
  • Je ontvangt oproepen en (WhatsApp) berichten via jouw smartwatch, en je kunt oproepen aannemen of weigeren
  • De smartwatch kan in 14 talen ingesteld worden
  • De smart horloge heeft veel verschillende sport functies, zoals een stappenteller. Ook meet je eenvoudig jouw verbrande calorieën en hartslag. 
  • De witte dames smartwatch is waterbestendig, maar het wordt wel aangeraden om met zwemmen en douchen het horloge af te doen
  • De witte dames smartwatch heeft een spraakherkenningsfunctie. 

Witte smartwatch voor dames kopen? Bestel vandaag nog!

Bij damessmartwatch.nl bieden wij exclusieve smartwatches aan, waarbij wij ons specifieke richten op de wensen en behoeften van de vrouw. De witte dames smartwatch is een van onze bestsellers en gaat ontzettend hard. Ben jij de volgende die een slimme horloge bestelt, met ontzettend veel functies? Bestel dan snel op deze pagina! De voorraad is beperkt. 

Terug naar blog